avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. OCOLUL SILVIC ...

FURT DE LEMNE

HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA.
OCOLUL SILVIC SI CU MINE SUNTEM PARTI INTIMATE.
PROCURORUL A RENUNTAT LA URMARIAREA PENALA.
ATUNCI DE CE JUDECAORUL MA CHEAMA SA VIN LA INSTANTA?
EU NU POT SA VIN LA INSTANTA.
CARE ESTE PAREREA DUMNEAVOASTRA ?
Cel mai recent răspuns: gulia3000 , utilizator 19:00, 29 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati cu majuscule
daca judecatorul a parcurs procedura legala si a comunicat citatie pentru auudiere in instanta,rezulta ca dosarul este pe rolul instantei de judecata
Cum dv ,parte in litigiu nu ati furnizat date relevante este hazardat fara analiza documentelor din dosar sa ne pronuntam de ce procurorul a dispus acea hotarare
Daca nu puteti sa va prezentati la instanta de judecata,informati oficial instanta
Daca instanta de judecata apreciaza util si necesar audierea dv, va starui in citarea dv iar daca dv refuzati sa dati curs cererii instantei,aceasta va dispune sanctionarea dv si eventual aducerea cu mandat
Daca sunteți de acord cu renunțarea la urmărirea penală nu trebuie sa va prezentați.
Daca aveti obiectii le puteți prezenta instanței în scris sau sa mergeti la proces.

Deci, nu sunteți obligat sa mergeti la proces.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pai in contract scris ca ocolul trebuie sa anunte politia, si daca politia nu prinde hotul , eu nu primesc nimic. Dar e strigator la CER, ca sa imi dea mie amenda, pagubitului. Legea e proasta , ocolul se spala pe maini.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
gulia3000, utilizator
pai daca m-a citat cum nu sunt obligat sa vin la proces?

Alte discuții în legătură

Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Furt de lemne din padure - codul silvic nu e aspru deloc ! hamarsold1985 hamarsold1985 FURT DE LEMNE DIN PADURE CODUL SILVIC nu e aspru deloc ! Din pădurea mea hoții au tăiat arbori , și eu nu am primit nici măcar jumătate din ... (vezi toată discuția)
Probeme cu codul silvic PopescuPopescuPopescu PopescuPopescuPopescu (3) În situaţiile în care prejudiciul evaluat potrivit prevederilor alin. (1) nu a fost recuperat de ocolul silvic care asigură serviciile silvice sau ... (vezi toată discuția)