avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. OCOLUL SILVIC ...

FURT DE LEMNE

HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA.
OCOLUL SILVIC SI CU MINE SUNTEM PARTI INTIMATE.
PROCURORUL A RENUNTAT LA URMARIAREA PENALA.
ATUNCI DE CE JUDECAORUL MA CHEAMA SA VIN LA INSTANTA?
EU NU POT SA VIN LA INSTANTA.
CARE ESTE PAREREA DUMNEAVOASTRA ?
Cel mai recent răspuns: gulia3000 , utilizator 19:00, 29 Ianuarie 2023
Judecatoarea a facut numai erori, in loc sa citeze actualul ocol a citat fostul ocol, mie nu mi s-au dat actele din dosar , postasul scriind un lucru fals ca nu am fost la domiciliu, dar nu a batut la poarta sa vada daca sunt sau nu sunt la domiciliu. Judecatoarea a scris ca sunt parat in cauza, adica ca eu am furat lemne, dar eu de fapt sunt reclamantul. Appoi procuroarea scrie ca nu s-a indentificat hotul si ca renunta la urmarirea penala. Atunci cum sa fiu eu paratul ? Doamne cate greseli enorme se fac ! Mi-e sa nu ma trezesc si cu o amenda judicara ca nu ma prezint la proces? Mare e gradina Domnului ! Judecatoarea a scris ca eu sunt intimat, o mare tampenie ! Pai cum sa fiu intimat , daca procesul e in prima faza? Eu sunt reclamnat nu intimat .
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Furt de lemne din padure - codul silvic nu e aspru deloc ! hamarsold1985 hamarsold1985 FURT DE LEMNE DIN PADURE CODUL SILVIC nu e aspru deloc ! Din pădurea mea hoții au tăiat arbori , și eu nu am primit nici măcar jumătate din ... (vezi toată discuția)
Probeme cu codul silvic PopescuPopescuPopescu PopescuPopescuPopescu (3) În situaţiile în care prejudiciul evaluat potrivit prevederilor alin. (1) nu a fost recuperat de ocolul silvic care asigură serviciile silvice sau ... (vezi toată discuția)