avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. OCOLUL SILVIC ...

FURT DE LEMNE

HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA.
OCOLUL SILVIC SI CU MINE SUNTEM PARTI INTIMATE.
PROCURORUL A RENUNTAT LA URMARIAREA PENALA.
ATUNCI DE CE JUDECAORUL MA CHEAMA SA VIN LA INSTANTA?
EU NU POT SA VIN LA INSTANTA.
CARE ESTE PAREREA DUMNEAVOASTRA ?
Cel mai recent răspuns: gulia3000 , utilizator 19:00, 29 Ianuarie 2023
gulia3000, vă înțeleg supărarea, dar vă rog să vă controlați limbajul.
Mulțumesc.
imi cer scuze
Partea proasta e ca atata timp cat exista niste contracte prin care ocoalele silvice sunt exonerate de raspunderea patrimoniala, noi proprietarii nu primim nicio despagubire,. daca hotul nu e dentificat, si chiar si atunci e greu de obtinut despagubirea de la hot. Ar trebui ca ocoalele silvice sa dea bani pentru lemnul furat, ca de aia le dau o groaza de bani .
gulia3000 a scris:

imi cer scuze

E în regulă, mulțumesc.
Pai atunci de ce m-a citat? Si procuroarea de ce a dat renuntarea la urmarirea penala dupa 3 ani? Pai daca hotul nu e prins cand frat lemne , ea nu isi da seama ca nu mai poate fi prins ?

Alte discuții în legătură

Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Furt de lemne din padure - codul silvic nu e aspru deloc ! hamarsold1985 hamarsold1985 FURT DE LEMNE DIN PADURE CODUL SILVIC nu e aspru deloc ! Din pădurea mea hoții au tăiat arbori , și eu nu am primit nici măcar jumătate din ... (vezi toată discuția)
Probeme cu codul silvic PopescuPopescuPopescu PopescuPopescuPopescu (3) În situaţiile în care prejudiciul evaluat potrivit prevederilor alin. (1) nu a fost recuperat de ocolul silvic care asigură serviciile silvice sau ... (vezi toată discuția)