avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... SRL persoană cu handicap de Grad I și pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

SRL persoană cu handicap de Grad I și pensie

Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:32, 20 Noiembrie 2024
Domnul meu, am văzut și eu acest articol, dar nu prea înțeleg ce înseamnă, puteți da un răspuns mai amplu?
Da, o persoană cu handicap de grad I poate cumula pensia cu calitatea de aociat la un SRL.
Perfect, mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
Elena28alexa, utilizator
Dar ca asociat unic?

Alte discuții în legătură

Buna ziua , conform noilor reglementari si cei in grad de invaliditate ... danute danute buna ziua , conform noilor reglementari si cei in grad de invaliditate gr/ll pot desfasura o activitate , fie de 4 ore , daca trec de la grad lll la grad ll ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar anticipat partial militar, art 18 alin 2 legea ... Dany1172 Dany1172 sunt pensionar anticipat partial militar, art 18 alin 2 legea 223/2015, gradul de 3 dupa decizia medicala, Care este durata de munca maxima pe care o pot face ... (vezi toată discuția)
Conform noii legi a pensiilor persoanele cu dizabilitate pot cumula pensia cu un salariu? NihilSineLinea NihilSineLinea Bună ziua. Aș dorii să vă prezint o nelămurire ce o am cu privire la noua legea a pensiilor. Eu sunt un simplu cetățean, care ar dorii să își ... (vezi toată discuția)