avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, doresc un sfat de la dvs. Se pare ca nici ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, doresc un sfat de la dvs. Se pare ca nici cu legea ...

Bună ziua, doresc un sfat de la dvs. Se pare ca nici cu legea n față nu se poate lua nici o măsură. Am făcut o cerere de autoexcludere pentru sălile de jocuri de noroc... Însă problema e ca operatorii la întrare nu solicita acte de identificare și introducerea datelor în registrul persoanelor autoexcluse. În continuare pot sa merg sa joc fără nuci o problema. Am anunțat poliția iar dânșii mi au zis ca am o problema la cap și ca dacă o sa mai apelez 112 o sa fiu sancționat. Va rog frumos sa îmi spuneți cum e de procedat, dacă nici oamenii legii nu fac nimic, pentru ce mai e aceea excludere?

Alte discuții în legătură

Sunt dependent de jocuri de noroc. mă pot autoexclude, pe cale judecătorească, din sălile de jocuri? Daniel1309 Daniel1309 Bună ziua, sufăr de o tulburare obsesiv compulsiv mai exact sunt dependent de jocuri de noroc. Probabil mulți vor arunca cu pietre și rezolvarea problemei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema in legatura cu sotul meu, este dependent ... Alisson100 Alisson100 Buna ziua, Am o problema in legatura cu sotul meu, este dependent de jocuri de si am aflat ca s-a dat o lege care perminte sa iti pui interdictie fizica cat si ... (vezi toată discuția)
Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)