avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un copil de 16 ani cu dg diabet tip 2 poate beneficia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un copil de 16 ani cu dg diabet tip 2 poate beneficia de ajutor ...

Un copil de 16 ani cu dg diabet tip 2,poate beneficia de ahutor de handicap?Mulumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:38, 18 Noiembrie 2024
Diabetul nu este considerat handicap.Doar afectiunile frave care le poate dezvolta datorita diabetului.Insuficienta renala,boli grave de inima,orbire.etc.etc.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)
Baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 , poate primi bursa de la scoala? Bucur Alexandra Bucur Alexandra Buna seara .baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 ..m-ar interesa daca poate lua si el bursa de la scoala ..unde anume as putea sa intreb ..si daca este o ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)