avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua ,fata mea la 14 ani când a trebuit sa fac ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua ,fata mea la 14 ani când a trebuit sa fac buletinul ...

Bună ziua ,fata mea la 14 ani când a trebuit sa fac buletinul avea certificatul greșit pentru ca scria masculin ,el era bun ,dar s a întâmplat sa mi dispară actele și l am refăcut și mi au greșit și când am mers cu fata sa facă buletinul nu s a putut sa l facă și au trimis ei sa facă din nou certificatul la primărie din orașul in care s a născut și atunci i au greșit iar ziua de naștere și când a mers acum la aproape 18 ani a zis sa l schimbe și sa facă corect cu ziua de naștere și CNP corect și au zis ca nu se mai poate pentru ca a trecut prea mult timp

Alte discuții în legătură

Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Poliția nu vrea să mi elibereze carte de identitate provizorie ... Alexandru21. Alexandru21. Poliția nu vrea să mi elibereze carte de identitate provizorie Povestea pe scurt, tata nu era căsătorit cu mama a reușit să mă treacă pe numele lui pe ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil cu numele mamei gresit in certificatul de nastere ingagaby ingagaby am un copil nascut dupa divortul de tatal lui iar fostul sot l-a trecut pe numele lui in certificatul de nastere iar pe mine,ca mama m-a trecut tot cu numele ... (vezi toată discuția)