avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de sancționare disciplinară anulată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de sancționare disciplinară anulată definitiv de instanță,iar ...

Decizie de sancționare disciplinară anulată definitiv de instanță,iar angajatorul refuză să restituie bani reținuți angajatului ,ce poate face angajatul ? Angajatorul motivează în scris ,faptul că nu s-a cerut explicit restituirea sumelor reținute și că instanța nu a specificat asta ,doar a anulat Decizia de Sancționare nu a cerut și restituirea sumelor reținute în baza acelei Decizii de Sancționare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 4 Decembrie 2024
Postati in intregime solutia instantei.
Este voie ?

Cornel Vasile a scris:

Postati in intregime solutia instantei.

Da, postati fara datele cu caracter personal ..doar partea ude unde se mentioneaza ca instanta decide..
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Anulează decizia de sancţionare disciplinară nr. CJ17/c/50 din data de 20.03.2023 emisă de către pârâtă. Respinge cererea reclamantului de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, cererea de apel se depune la Tribunalul Satu Mare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 1.02.2024.
Document: Hotarâre 56/2024 01.02.2024 Dosar 579/83/2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, instanta nu s-a pronuntat si pe plata salariilor ...

Alte discuții în legătură

Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii ... roznovatstefan roznovatstefan Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii , pina acum sa aminat de 8 ori pronuntarea pentru aceasta cerere , pot face ceva ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea amenzii pentru necompletarea plf la intrarea in tara, dar nu si restituirea banilor. ce e de facut ? andrej andrej Am atacat si castigat in instanta amenda primita la intrarea in tara pentru necompletarea formularului PLF, dar NU si restituirea banilor. Ce e de facut ca sa ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)