avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sterge faptele din cazierul fiscal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sterge faptele din cazierul fiscal?

Buna ziua,
In urma unui prejudiciu creat pe care l-am platit am fapte inscrise in cazierul fiscal. Hotararea definitiva a fost in martie 2018, deci au trecut cei 5 ani, insa in cazier inca apar faptele desi trebuiau a fi sterse din oficiu
Cum pot sterge faptele din cazierul fiscal?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 20 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salutare.
Ar fi trebuit sa, nu prea merge la noi in stat. Mergeti la ANAF, scoateti o fisa si acolo trebuie sa apara motivul cazierului (cel mai probabil va fi mentionata "conform deciziei x"). Daca motivele din decizia X au fost inlaturate, faceti o cerere in acest sens.

Spor!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
PROCEDURA de înscriere, scoatere și rectificare a informațiilor în/din cazierul fiscal, solicitare și eliberare a certificatului de cazier fiscal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal adminstrator gelu86 gelu86 Am urmatoarea situatie: am fost adminsitrator la o firma, din 2008 nu s-au depus declaratii, firma a avut 2 angajati la inceput si nu a avut nici o activitate, ... (vezi toată discuția)
Stergere fapte din cazierul judiciar CostelRadulescu CostelRadulescu Cand sunt sterse faptele din cazierul judiciar in cazul unei condamnari cu pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe ... (vezi toată discuția)
Scoaterea faptelor din cazierul fiscal - firma inactiva si radiata marinescul marinescul Buna ziua, As dori sa inteleg daca in conformitate cu legea ORDONANŢĂ nr. 39 din 26 august 2015 ... (vezi toată discuția)