avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Sunt din Romania ,sunt insarcinata in luna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Sunt din Romania ,sunt insarcinata in luna a 5 a, ...

Buna ziua ! Sunt din Romania ,sunt insarcinata in luna a 5 a, intentionez dupa nastere sa ma mut in Anglia cu bebelusul meu si sa mucesc acolo , eu de meserie sunt Asistenta medical generalist.Sunt singura doar eu si bebelusul ! M-ar interesa cum as putea sa imi incep o viata in Anglia singura cu bebelusul si daca as avea posibilitatea sa imi duc copilul la cresa chiar daca nu sunt cetatean UK ? Si care ar fi costurile pentru bebelusul meu ? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt insarcinata si intentionez sa nasc in romania, ... GeorgianaG19 GeorgianaG19 Buna seara. Sunt insarcinata si intentionez sa nasc in ROMANIA, desii locuiesc la Londra. Copilul va primii cetatenie britanica? Mentionez ca tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Proces paternitate in anglia dianaflorescu dianaflorescu buna ziua, prietena mea a nascut un copil acum 5 luni pe teritoriul Angliei,tatal nu a vrut sa-l recunoasca. Acum vrea sa o dea in judecata pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Adoptie internationala Ionut.M Ionut.M Buna ziua Numele meu este Ionut M si traiesc in Anglia impreuna cu partenerul meu. Amandoi dorim sa avem copii si am dori sa infiem. Avem o situatie ... (vezi toată discuția)