avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salutari, Am și eu o întrebare ca am ajuns cu nervii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salutari, Am și eu o întrebare ca am ajuns cu nervii la pământ ...

Salutari,

Am și eu o întrebare ca am ajuns cu nervii la pământ și nu știu cum sa o gestionez.

Am comandat un bax de o anumita bautură alcoolica, care o caut de mult timp și am găsit ceva pana la urma destul de greu.
Vin ambalate câte 6. Ajunge azi cutia, plătesc o căruță de bani pe ea și când o deschid erau 4 sticle și 2 cartoane făcute sub forma de sticla.
Sun la vânzător, este o firma serioasa, îmi confirma ca ele au plecat 6 într-o cutie neagra.
Coletul a ajuns într-o cutie de carton pe care scria "resigilat de câte x curier la depozitul din orașul x".
Sun la curier și îmi spune ca în timpul manipulării 2 s-au spart și nu e treaba lor.
Îl sun iar pe vânzător și îmi spune ca el poate sa ma rezolve doar prin a trimite alt bax de 6 sticle și sa îmi scadă valoarea celor 2, dar eu nu mai sunt dispus sa plăteasc încă 4, sunt destul de scumpe..
Ce pot face în acest caz?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Dedsec, utilizator

Alte discuții în legătură

Colet distrus in timp ce se afla in custodia firmei de curierat cristianv23 cristianv23 Buna dimineata, in data de 23.01.2019 am livrat o tapiterie auto cu destinatia Bacau, ajuns coletul la destinatie in data de 25.01.2019 a fost desfacut ... (vezi toată discuția)
Acvariul comandat mi-a fost livrat spart DrData DrData Bună ziua, In data de 4 aprilie mi-a fost livrat acvariul comandat prin telefon unui Pet Shop care, pe lângă site (care nu are sistem de vânzare online ... (vezi toată discuția)
Cum s-a calculat taxa vamala? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine asupra unui lucru o prietena a comandat din America un set de pahare pt o nunta acestea au ... (vezi toată discuția)