Bună seara! Ma confrunt cu următoarea problema mai mult decat bizara! În anul 2021 am obținut o Autorizație de construcție a unei case conform unui Proiect Tehnic dar și altor aproximativ 20 de alte avize de la diferite instituții pt constructie: P+E+M...Pe acest proiect tehnic mi s-a eliberat o Autorizație de construcție P+Em de către serviciul de urbanism al primăriei acelei comune din acea perioada.Eu am construit casa conform Proiectului Tehnic după care s-a eliberat Autorizația de Construcție, adică P+E+M iar anual acesta am obținut 2 Recepții ale Construcției ( una P+E+M conform construcției reale și al proiectului tehnic și una cu P+Em conform Autorizației de constructii)....:-))......am solicitat mai departe certificatul de rol, certificat edificare construcție și cert de urbanism însă noua reprezentanta a biroului de urbanism al comunei nu vrea sa mi le elibereze deoarece considera ca vechea reprezentanta a urbanismului în primărie a făcut o greșeală de corelare între ceea ce scrie în proiec și ceea ce a redactat în Autorizația de construcție și dansa nu își asuma aceasta greșeală, deci nu merge mai departe cu eliberarea documentelor.Mi s-a comunicat de către domnul primar ca se cheamă eroare materiala și se rezolva, însă nimeni nu face nimic in acest sens.Am depus cereri oficiale dar nu am primit niciun răspuns.vechiul birou de urbanism( doamna care a emis autorizația de construcție greșită în 2021) nici nu vrea sa discute iar actuala doamna de la urbanismul primăriei nu vrea sa modifice nimic și nici sa-mi elibereze următoarele acte, deși mi-au aliberat deja 2 Recepții ale construcției.......de fapt dansa a constatat greșeală după ce a eliberat prima receptie( P+Em) apoi a 2-a (P+E+M) dar mai departe nu vrea sa-mi elibereze nimic.Ce pot face? Toate documentele depuse anterior obținerii autorizației de construcții la toate instituțiile contin proiectul tehnic cu P+E+M iar în final Autorizația de construcție conține doar P+Em conform aceluiași proiect tehnic și al celorlalte autorizații......Nimeni de la primarie nu mi-a spus ca e ceva in neregula cand mi s-a acordat autorizatia de constructie iar eu am construit timp de 3 ani conform proiectui dat de arhitect( un doar intreg) si nu unei foi eliberate de primarie, pe care am pus-o in dosar si am folosit-o abia dupa 3 ani cand am obtinut si receptia casei( 2 diferite pe acceasi constructie)Mulțumesc mult pt orice informație și sfat care mi se da!
primaria e obligata sa raspunda unei solicitari scrise in termen de 30-45 zile, in functie de complexitate.
daca nu vi se raspunde, primul lucru pe care l-as face ar fi sa ma plang, tot in scris, la prefectura