avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt moldoveanca si am redobandit deja de câțiva ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt moldoveanca si am redobandit deja de câțiva ani ...

Bunaziua, sunt moldoveanca si am deja de câțiva ani redobandit cetățenia română, dar când depus cererea nu am prezentat și actul de divorț si așadar am fost înscrisă ca Necăsătorită, dacă eu acum prezint actul de divorț Moldovenesc cu întârziere voi avea amenzi sau probleme cu stare civilă din romania?

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
Legea cetateniei romane const_be const_be Pe la sfarsitul anului trecut, presa din Chisinau a scris despre o conditie care li se pune celor care solicita redobandirea cetateniei romana in baza art. 11 ... (vezi toată discuția)