avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nota de constatare si instiintare loc parcare albastru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nota de constatare si instiintare loc parcare albastru

Buna ziua,
am primit o nota de constatare si instiintare pe loc de parcare marcat cu albastru. As dori sa stiu daca s-a schimbat ceva din punct de vedere legal sau aceste biletele au ramas o "suprataxare", fara o valoare judiciara. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
David1520, utilizator

Alte discuții în legătură

Stergatoare ridicate pentru parcare pe loc marcat cu albastru mariustz mariustz Buna ziua, In fata unor institutii s-au marcat parcarile cu albastru. Am lasat masina parcata pe un loc cu albastru si m-am trezit cu stergatoarele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, O persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare a unui card de parcare cu handicap, poate parca gratuit pe locurile de parcare marcate cu ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb Argg Argg Buna ziua. Recent am calatorit cu ratb ul, si neavand bilet, am fost amendat cu 50 de ron, dindumi se o cartela de suprataxa. Problema este ca sunt din alta ... (vezi toată discuția)