avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire

Bună dimineața România !
Eu am un principiu: fiecare să facă ce știe mai bine,dacă nu, învață !!!
Eu am o nedumerire în ale legilor într-o problemă.Sunt mutat la casă de cîtva ani și nu pot să realizez o problemă.In urmă cu vreo 3 ani mi-a venit o somație de la primărie că sa mărit impozitul că dinsii au descoperit că eu mi-am instalat CT.si pe ultimi 5 ani trebuie sa plătesc aceea majorare..Știu ce se vehiculează pe net.. taxă la x, taxă la y..etc.
Impozitul local se face de primăriile locale cu aprobarea consilierilor. Deci dacă mai investesc pentru un trai decent trebuie sa fiu taxat de primărie ?????
Subliniez că locuiesc în Com.Cristian Jud.Sibiu !
Mulțumesc anticipat pentru răspuns !!!!
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Petitie impotriva taierii ajutoarelor sociale roxana g23 roxana g23 Haideti dragii mei sa semnam o petitie impotriva domnilor de la putere care nu se multumesc cu faptul ca nu au mai marit alocatiile pt copii de 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Este o eroare judiciara?, sau un abuz de drept Manole Dumitru Manole Dumitru Din martie 2018, eu nu mai locuiesc in *X* Si dupa stabilirea domiciliului in localitatea *Y*, am facut cerere de rezilierea cdontractului pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Stalpi iluminat stradal RPDiana RPDiana Buna ziua,doresc sa va consult in urmatoarea problema: - Acum 7 ani am inceput constructia unei case pe un teren extravilan (acum intravilan), in satul ... (vezi toată discuția)