avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... petitie impotriva taierii ajutoarelor sociale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

petitie impotriva taierii ajutoarelor sociale

Haideti dragii mei sa semnam o petitie impotriva domnilor de la putere care nu se multumesc cu faptul ca nu au mai marit alocatiile pt copii de 3 ani de zile,salariile si pensiile sunt de mizerie,acum mai vor sa taie si alocatiile de sustinere,indemnizatiile pt cresterea copilului,ajutoarele sociale,daca nu s-au platit taxele locale,ei nu se gandesc ca sunt oameni care traiesc numai din aceste ajutoare!Ei ar putea trai doar cu atatia bani intr-o luna?Nu cred ei sunt invatati sa traiasca pe picior mare,nu le pasa de oamenii de rand!Pacat ca am avut incredere in ei #-o!RUSINICA!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: roxana g23 , utilizator 09:00, 2 Februarie 2012
Si unde-i aceasta petitie pe care ar trebui sa o semnam?
Acum faptul ca unii (putini ce-i drept) merg cu limuzine de lux sa-si primeasca ajutoarele si nu-si platesc impozitul pentru villa cu 12 camere, nu mi se pare in regula. Dar asta nu-i indreptateste pe cei de la putere sa ia masura de a nu acorda ajutoare tuturor celor care nu au reusit sa-si plateasca taxele. Majoritatea care nu-si pot plati impozitele si taxele au mare nevoie de ajutorul societatii.

Nu ma refeream la rromii cu vile si aur de te ingroapa in el,ma refeream la persoanele care chiar nu au nimic,nu au un loc de munca,nu ca nu ar vrea sa lucreze ci practic nu isi gasesc,de exemplu la primaria din localitatea unde locuiesc eu si familia mea se fac angajari numai daca esti ruda sau nas,fin cu primarul,viceprimarul,etc.Eu am facut o propunere este nevoie de cineva cu putin mai multa experienta sa intocmeasca petitia!Eu am dat aceasta idee este nevoie de cineva experimentat sa o puna in practica!
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
roxana g23, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect o. u. g. - protectie sociala in sezonul rece Adriantot Adriantot S-a dat publicitatii proiectul OUG privind masurile de protectie sociala in sezonul rece. Primul capitol \"Modalitati de facturare a energiei termice\", este ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca primar? Lulica Lulica Nu sunt eu primarul.... un vechi prieten, dintr-o comuna din Baragan, a fost ales. Prima candidare, primul mandat. Veselie maxima pana la un punct. Adica pana ... (vezi toată discuția)
Amenintare din partea unui functionar public - neplata taxe locale, poprire pensie handicap melinaR melinaR buna ziua din cite stiu eu un functionar al primariei nu te poate ameninta ca iti pune opriere pe pensie ca nu ai platit impozitul la primarie mai ales ca ... (vezi toată discuția)