avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! am 2 copii la clasele primare,am depus ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! am 2 copii la clasele primare,am depus actele pentru ...

Bună ziua!am 2 copii la clasele primare,am depus actele pentru bursa socială pentru amândoi .Intrebarea mea este daca voi lua bani pentru fiecare copil sau doar pentru unul singur?

Multumesc anticipat !
Cristi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 21 Noiembrie 2024
Pentru fiecare copil se acorda bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala și de studiu! bună ziua! am și eu o întrebare,va rog frumos! se poate ... Dumia Dumia Bursa! Bună ziua! Am și eu o întrebare,va rog frumos! Se poate lua Bursa sociala pe doi copii,clasele 1 și 5, dacă pe numele soțului sunt trecute doua ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana marinela141223 marinela141223 Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)