avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bursa sociala și de studiu! Bună ziua! Am și eu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bursa sociala și de studiu! Bună ziua! Am și eu o întrebare,va rog frumos! Se poate ...

Bursa!
Bună ziua! Am și eu o întrebare,va rog frumos! Se poate lua Bursa sociala pe doi copii,clasele 1 și 5, dacă pe numele soțului sunt trecute doua mașini mai vechi de 10 ani,și lucrează doar el pe cartea de munca este trecut salariu minimum pe economie? Și încă ceva pot face dosar pt Bursa de studiu, el terminând clasele 1-4 cu diploma de premiul 1 și fb, eu nu lucrez sunt casnica!
Cel mai recent răspuns: Dumia , utilizator 14:34, 26 Septembrie 2023
Nu mi răspunde chiar nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Premiere la sfarsit de cls a 4-a, dezamagirea majoritatii elevilor florinamatei florinamatei Buna ziua.Baiatul meu a terminat clasa 4a,cu media B la germana iar la toate celelalte cu FB.Suntem foarte multumiti de el,insa la serbarea de sfarsit de an ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu- pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Am un baiat care are 18 ani si ii platesc pensie alimentara 560 lei/luna si este in clasa a - XII - a ,iar fosta sotie are si ea un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)