avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o problemă mai delicată, am cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o problemă mai delicată, am cumpărat un teren ...

Bună ziua am o problemă mai delicată , am cumpărat un teren în 2010 care are drum de acces în partea laterală la o stradă care a fost a proprietarului de unde am cumpărat și eu ulterior în 2021 a cumpărat casa de vizavi de mine o persoană x și ulterior persona x a cumpărat și drumul dintre noi doi fără să anunțe primăria specific ca pe strada suntem la intrare ambi unul pe stânga și celălalt pe dreapta în continuare mai sunt cel puțin 10 imobile construite vecinul care a cumpărat (drumul de acces )dintre noi a pus gard și din 5 m lățime s-a ajuns la 3.5 se poate face ceva din partea primăriei? Sau să atac primăria pentru ca nu ia măsuri de expropriere pe toată lățimea de drumu în acte îi apare teren arabil cu drum de acces propus .Este legal să vândă vânzătorul terenul fără să anunțe primăria dacă totuși era drum de acces vechi de 40 ani dar să intabulat pe persoana respectivă.mulțumesc nu știu dacă m-am exprimat corect

Alte discuții în legătură

Servitute elysha266 elysha266 Buna ziua, Am cumparat o casa la tara in Tulcea, 1700mp, din care 500 teren constructi (cu casa) si 1200 teren arabil. Lotul are 12.5 m deschidere si 130 si ... (vezi toată discuția)
Latime cale de acces piafen piafen Buna ziua, Am cumparat un teren care are un drum betonat de aprox. 4.5m latime in lateral(nu pe proprietatea mea). In PUZ drumul este specificat ca avand 7m ... (vezi toată discuția)
Servitute teo55 teo55 buna ziua, Detin un teren intravilan cu destinatia teren constructii avand acces la strada pe un drum cu latimea de 3m, drum aflat in proprietatea mea. ... (vezi toată discuția)