avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta uniunea producatorilor de film-pensiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta uniunea producatorilor de film-pensiune

Buna ziua, intrebarea mea este pentru domnul Horatiu Coldea care pare sa stapaneasca excelent subiectul. Avem o pensiune in cadrul careia exista un televizor pus la dispozitia turistilor. Cu toate acestea nu avem satelit sau abonament cu niciun furnizor cum ar fi Digi sau altii. Televizorul poate fi folosit doar pentru accesare Netflix-pe contul nostru pentru care evident platim abonament- si pentru accesare internet: de exemplu pt google.ro, youtube.com. Am fostrecent contactati de uniunea producatorilor de film care alaturi de multiple alte organizatii, ne solicita sa achitam o licenta pentru acel televizor. Exista vreo posibilitate de a ne exonera de aceasta obligatie avand in vedere ca oferim practic doar acces la internet prin televizor?Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi autor la o garsonieră în regim turistic mariusgrid mariusgrid Bună ziua! Sunt o persoană fizică (nu PFA) și am o garsonieră închiriată în regim turistic. Am obținut certificatul de clasificare. Tocmai am ... (vezi toată discuția)
Ucmr-ada sau upfar-argoa alin1982 alin1982 Buna, Detin o pensiune turistica in care avem doar televizoare(fara alte mijloace de difuzare), pentru care se plateste taxa radio-tv la electrica, abonament ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor pentru drepturi de autor catre upfr si ucmr ada MIHAELA08 MIHAELA08 Buna ziua de curand am preluat administrarea unei societati ce are ca punct de lucru un bar , in care utilizez un televizor cu abonament la o retea de ... (vezi toată discuția)