avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună In anul 2018 am făcut un abonament la orange ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună In anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam ...

Bună
In anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam PLĂTI. De atunci pana acum nu am primit nimic. Azi am primit de la judecata cu executare silita dacă nu plătesc. Ce pot pati?
Va rog sa îmi răspundeți
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
Dudutel Mihaela Marinela, utilizator

Alte discuții în legătură

Anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam plĂti. ... Dudutel Mihaela Marinela Dudutel Mihaela Marinela anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam PLĂTI. De atunci pana acum nu am primit nimic. Azi am primit de la judecata cu executare silita dacă ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de telefonie orange pe toata durata contractului notafraiddd notafraiddd Buna seara as avea o intrebare. Recent niste prieteni au \"scos\" cateva telefoane de la Orange, prin \"scos\" ma refer ca si-au facut un abonament in urma ... (vezi toată discuția)