avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Paleti trebuie declarați?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Paleti trebuie declarați?

Folosim paleți recondiționați ( așa scrie pe factura de la furnizor), vindem furaje care se pun pe acești paleti, nu se mai întorc la noi. Acești paleti trebuie declarați ? Eu i-am declarat 3 luni consecutiv. Daca ar trebui sa fac rectificativa ce documente ar trebui atașate pentru justificarea erorii?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Gestiune paleti lemn reutilizati ALKOR ALKOR intrebare: paletii achizitionati ca paleti reutilizati, la punerea pe piata interna cu produse ambalate se declara ? (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Facturi pe 2009 inreg in 2010 cactusul cactusul Exercitiu financiar 2009 inchis. In luna feb 2010 am primit facturi de energie electrica, data facturii 30.12.2009 si plata facturii in feb 2010. Cum le ... (vezi toată discuția)