avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, mi-a fost reținut permisul pentru neacordarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, mi-a fost reținut permisul pentru neacordarea de ...

Salut Chat : mi-a fost reținut permisul pentru neacordarea de prioritate în sensul giratoriu… jurista firmei la care am lucrat a depus contestație , eu a-și vrea să renunț la contestație și să aștept 60 de zile până îl ridic înapoi…pot renunța imediat sau trebuie să aștept până la prima înfățișare: MS

Alte discuții în legătură

Constestatie retinere permin auto CristianMoroianu CristianMoroianu Buna seara, Astazi 6.12.2015, in jurul orei 16:00, mi s-a retinut permisul auto pe motiv ca nu am acordat prioritate in sensul giratoriu. Cand m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters494527 ContSters494527 Buna ziua. Ieri 16. August .2018 mi.a fost suspendat permisul 60 de zile. Problema este următoarea: Eu am intrat în sensul giratoriu de pe banda 2 (cea de ... (vezi toată discuția)