avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... De curând am avut probleme la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

De curând am avut probleme la ANAF

De curind am avut probleme la ANAF
pentru o declarație de venit și mă aflat cu venituri de la peco Timiș ,sau petrom.eu certificatul l-am pierdut .și cineva restituie dividendele.
Acum eu sunt interesat cum aflu cine ia dividendele de ce nu am fost anunțat.si cum pot intra din nou în recuperarea dividentelor.
Aștept un răspuns
Cu. Mare respect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 23 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați legătura cu Depozitarul central din București și solicitați contracost un extras cu ce actiuni detineti la aceasta data pe numele dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Actionar la peco bacău Vyca Vyca Bună ziua .Am depus certificatul de actionar la peco bacau, dar din păcate sa pierdut. Ce pot sa fac sa primesc o copie pentru a primi dividentele de la OMV ... (vezi toată discuția)
Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)