avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua, sunt consilier juridic definitiv și nu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua, sunt consilier juridic definitiv și nu profesat ...

Bună ziua,
sunt consilier juridic definitiv și nu profesat până în prezent. O societate din străinătate dorește să mă angajeze ptr funcția de consilier juridic pe tot teritoriul țării. Care este forma legală să fiu angajat în străinătate, sau să-mi deschid PFA sau SRL ? Ce cod caen corespunde ptr a reprezenta o societate cu activitate de Leasing? Se poate printr-un contract de prestări servicii? Ce formă legală considerați că se poate aplica. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:56, 23 Noiembrie 2024
Nu cred ca va trebuie PFA.
Ar trebui sa puteți profesa fără probleme pe teritoriul României dacă nu încălcați Legea avocaților.
Și nu cred ca o încălcați.

București 2024
Mulțumesc pentru răspuns.
Să înțeleg că pot să mă angajez la firma din străinătate și să o reprezint în România fara probleme?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu sa existe vreo interdicție legala pentru un consilier juridic sa reprezinte persoane juridice în România.
Ați găsit ceva dubios în vreo lege?

București 2024
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilieri juridici vs. persoana fizica autorizata marcusb marcusb am o nelamurire si va rog sa ma ajutati, anume: profesia de consilier juridic este incompatibila cu PFA-ul? In statutul consilierilor se spune ca este ... (vezi toată discuția)
Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 7022-jurisconsult aj aj Sunt licentiat in drept, nu sunt inregistrat in Colegiul Consilierilor juridici, am CIM ca jurisconsult, am si PFA cu aceeasi societate, tot ca jurisconsult. ... (vezi toată discuția)