avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am uitat sa bifez in programul de salarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am uitat sa bifez in programul de salarii ca salariatul ...

Buna ziua. Am uitat sa bifez in programul de salarii ca salariatul doreste sa plateasca in continuare si catre pilonul 2 de pensii ( este vorba de un salariat in IT). Pot depune rectificative la declaratiile 112 astfel incat el sa beneficieze de acest pilon 2, retroactiv? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: elena.mihai , utilizator 12:28, 25 Noiembrie 2024
Da, se pot depune declaratii rectificative D112.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pentru diferente salarii din 2011 str8 str8 Buna. Doresc sa stiu cine are obligatia intocmirii declaratiei 112, serviciul financiar sau resurse umane (cel care gestioneaza programul de salarii, face ... (vezi toată discuția)
Pensionar pe caz de boala nicomari nicomari Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema avem un salariat pe caz de boala care a fost declarat gresit in D 112, in loc de 4 ore a fost declarat cu norma ... (vezi toată discuția)