avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decretul 46/februarie 1982 (mărirea retribuțiilor) ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decretul 46/februarie 1982 (mărirea retribuțiilor) de ex 175 ...

Decretul 46/februarie 1982 (mărirea retribuțiilor) de ex 175 lei/ lunar până în dec 88, suma exista în statul de plata, dar persoana responsabila cu eliberarea adeverințelor pt completarea dosarului de pensie refuza sa transcrie aceasta suma . Consider că îmi diminuează venitul brut lunar și implicit venitul anual care contribuie la stabilirea punctajului. Ce trebuie să-i prezint persoanei că sa întocmească corect adeverința? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Majorare retributie decret 46/1982 vmarculet vmarculet decret 46 din12-02-1982 din anul 1984 (anul angajarii) pina in mai 1989 am primit luna de luna o suma fixa lunara cuprinsa intre 175-140 lei, denumita ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recalculare pensie plata cu ora ileana.barna ileana.barna Buna ziua Sunt secretara la un liceu din Bucuresti si am urmatoarea problema: Am un pensioar (cadru militar - 80 de ani) care a depus o cerere de eliberare a ... (vezi toată discuția)
Calcul punct pensie meseria de croitor elenadintroia elenadintroia Buna ziua as dori sa stiu daca punctul de pensie se calculeaza dupa inscrisurile din carnetul de munca ? Am fost angajata din anul 1982 la o cooperativa ... (vezi toată discuția)