avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate revoca anularea pedespei cu suspendare ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate revoca anularea pedespei cu suspendare ?

Se poate revoca anularea pedespei cu suspendare ?
Cel mai recent răspuns: Sezfolie , utilizator 15:45, 24 Noiembrie 2024
Dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Termenul de supraveghere nu s a încheiat ,iar eu am pierdut contactul ofițerului de probațiune,iar acesta a făcut raport către instanța ,ulterior vineri cum am ajuns în țară am semnat la consilierul de probațiune dar deja sunt chemat în instanță pentru asta art 584 ncpp,în situația mea se poate să primesc cu executare ?

Cornel Vasile a scris:

Dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.

Se poate sa mi dea in prima instanță completul pedeapsa cu executare,metionez ca financiar nu mi pot permite un avocat și nu mă mai pot liniștii de când am primit aceasta decizie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am nevoie de raspuns. multumesc Constantin Alex Constantin Alex Buna seara oameni buni Am si eu mai multe intrebari. Am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare pentru posesie marihuana, o cantitate foarte mica, ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii! bog28 bog28 Buna seara . As dori sa stiu ce mi se poate intampla daca refuz sa prestez munca in folosul comunitatii? Am o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare si 60 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.acum aproximativ 2 ani mi s-a intocmit dosar penal ... lilyana32 lilyana32 Buna ziua.Acum aproximativ 2 ani mi s-a intocmit dosar penal pentru refuz si sustragere de la recoltarea de probe biologice.Dat fiind ca lucram in armata am ... (vezi toată discuția)