avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bună ziua, în anul 2020 am primit un proces verbal ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bună ziua, în anul 2020 am primit un proces verbal de la anaf ...

Bună ziua, în anul 2020 am primit un proces verbal de la anaf de declarate a stării de insolvența. Mă poate lamuri cineva, va rog frumos dacă trebuie sa mai plătesc datoriile deși am fost declarata cu stare de insolvență. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Stare de insolvabilitate bgigi bgigi Am o datorie de 21.109 obligatii fiscale pt un srl .Astazi am primit de la Finante un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate.(deoarece firma nu ... (vezi toată discuția)
Declarare insolventa societate comerciala .anaf a declarat insolventa societatii comerciale de tip srl.procesul ... florin1960 florin1960 ANAF a declarat insolventa societatii comerciale de tip SRL.Procesul verbal nu a fost comunicat catre societate si administratorul a luat cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Esalonarea la plata a datoriilor ionela11 ionela11 Buna ziua, Firma are datorii pe anul 2020..inca mai .poate solicita esalonarea la plata a datoriilor pe anul 2020?....Pana cand este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)