avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie in UK la 15 ani fara parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie in UK la 15 ani fara parinti

Buna ziua,fiind in varsta de 15 ani, cum pot calatori in UK la un prieten? De ce acte am nevoie pe langa procura de la parinti si pasaport? Tin sa mentionez ca doresc sa calatoresc singur,fara acestia

Alte discuții în legătură

Copil cetatean britanic mariusdoroftei mariusdoroftei Buna ziua ,cine ma poate ajuta cu un sfat ,m-am stabilit in Uk din 2008 am o fetita de 2 ani care poseda pasaport britanic ,problema este ca nu sunt casatorit ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate biiianca26 biiianca26 buna ziua, am 16 ani si trebuie sa plec singura in 10 zile in UK. Din cate am inteles, am nevoie de procuri si de un insotitor de bord. Din UK, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin o hotărâre judecătorească prin care instanţa suplineste acordul celuilalt părinte? Megh Megh Buna ziua, Locuiesc in UK din 2009, am divortat in 2012 de comun acord dar lucrurile nu prea merg de comun accord. In hotararea de divort este specificat ca ... (vezi toată discuția)