avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... D700 - societate nou infiintata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

D700 - societate nou infiintata

D700 - societate nou infiintata

Buna ziua, A infiintat o societate in luna octombrie, la momentul inregistrarii prin depunerea cererii de inregistrare fiscala am optat pentru microintreprindere. Am depus D700, deoarece am angajat o persoana in termenul de 30 zile, dar in vectorul fiscal figurez la impozit pe profit.
In D700 trebuia sa solicit si trecerea la microintrepindere?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venitul microintreprinderilor ulysses ulysses Dragi forumisti, stimati moderatori si consultanti ai forumului va urez un Nou An cu bucurii. La multi ani! Sunt in curs de finalizare a actelor unei ... (vezi toată discuția)
Penalitati si majorari csabike csabike In aprilie 2006 am infiintat o firma si am optat pentru plata impozit microintreprindere. Firma nu a avut activitate pana in septembrie, nu a avut angajati. ... (vezi toată discuția)
Optiune impozit venit 3% micro daniela62 daniela62 Societate infiintata in data de 02.12.2011 cu vector fiscal impozit pe profit, doreste inregistrarea ca platitor de impozit pe venit de 3% incepand cu anul ... (vezi toată discuția)