avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Care este procedura de reluare a activitatii unui ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Care este procedura de reluare a activitatii unui functionar ...

Care este procedura de reluare a activitatii unui functionar public care are raportul de serviciu suspendat conform art 513, alin 1, lit k si care doreste sa revina înainte de expirarea suspendării?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 29 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depune o cerere de reluare a activitatii incepnad cu data de ....
Am depus cerere la instituția publică, dar nu stim ce trebuie depus la Comisia de expertiza medicală și daca trebuie sa mai efectuăm controale medicale.

Cornel Vasile a scris:

Depune o cerere de reluare a activitatii incepnad cu data de ....

Trebuie sa existe o alta Decizie medicala asupra capacităţii de muncă de cel putin gradul III.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii reluare pensie de invaliditate savinermia savinermia Buna seara,unde se poate citi d p d v legal,conditiile pentru reluarea pensei de invaliditate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sistare pensie sasa23 sasa23 Buna, momentan sunt incadrat in pensie de invaliditate,doresc sa incep lucru; dar intre incadrarea ca angajat si pensionar este o pauza unde inceteaza ... (vezi toată discuția)
Suspendare/angajare functionar public buna ziua! am mai multe intrebari, multumesc anticipat pentru ... carmen170265 carmen170265 buna ziua! Am mai multe intrebari, multumesc anticipat pentru raspuns! Se mai poate suspenda un functionar public in actualul context legislativ?Care sunt ... (vezi toată discuția)