avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Am contestat o amenda (pe care am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Am contestat o amenda (pe care am platit-o) in instanta. ...

Buna seara,

Am contestat o amenda (pe care am platit-o) in instanta. In cele din urma, la ultimul termen (6 iunie 2024) instanta a decis inlocuirea sanctiunii cu avertisment. Nu a fost depusa contestatie asupra deciziei (nu apare nici in Portal JUST; nu am primit nimic la domiciliul procesual/cel din buletin). Nici pana astazi nu am primit insa motivarea hotararii pentru a putea sa imi recuperez banii, intrebarea mea fiind daca pot face ceva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Vasile Țurcan , Avocat 20:09, 27 Noiembrie 2024
Bună ziua!
Din informațiile pe care le oferiți, instanța a pronunțat soluția, urmând să redacteze hotărârea (proces care poate dura destul de mult).
În această situație puteți formula o cerere de urgentare a redactării hotărârii judecătorești, aceasta însă trebuie temeinic motivată în legătură cu motivele urgenței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Divort, termen pronuntare popescucarmen43 popescucarmen43 aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Cerere urgentare stanceni stanceni Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o cerere de urgentare a redactarii motivarii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)