avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA DIMINEATA! IN CALITATE DE RECLAMANT SUNT IN ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA DIMINEATA! IN CALITATE DE RECLAMANT SUNT IN PROCES CIVIL PE ...

BUNA DIMINEATA!
IN CALITATE DE RECLANT SUNT IN PROCES CIVIL PE ROL CU CASA DE PENSII PENTRU ANULAREA DECIZIEI DE PENSIE EMISA DUPA LEGEA 360/'23/01
09.2024,PROCES CARE SE VA JUDECA ABIA IN LUNA FEBRUARIE 2025.
IN DATA DE 26 NOIEMBRIE 2024 PRIMESC DIN PARTEA CASEI DE PENSII O NOUA DECIZIE DE PENSIE PRIN CARE SE RECTIFICA PARTIAL UNELE ERORI DE DATE INREGISTRATE IN DECIZIA ANTERIOARA CONTESTATA LA TRIBUNAL.
IN ACEST SENS,
VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA POT SOLICITA INSTANTEI IN ACELASI DOSAR CIVIL PE ROL,
PRINTR-O NOUA CERERE SI
ANULAREA ACTUALEI DECIZII DE PENSIE PRIMITA IN DATA DE 26.11.'24.
MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit decizia de pensie , diminuata nejustificativ ... carmenstefania carmenstefania buna ziua Am primit decizia de pensie , diminuata nejustificativ si urmeaza sa ma adresez justitiei pentru a-mi obtine drepturile anulate abuziv, as dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare cu privire la pensie. sora mea ... Cory11 Cory11 Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la pensie. Sora mea a primit decizia de pensionare si pe decizie scrie ca are pensie sociala. Este posibil la o ... (vezi toată discuția)