avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua Am primit decizia de pensie , diminuata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua Am primit decizia de pensie , diminuata nejustificativ ...

buna ziua
Am primit decizia de pensie , diminuata nejustificativ si urmeaza sa ma adresez justitiei pentru a-mi obtine drepturile anulate abuziv, as dori sa stiu , va rog la care Tribunal trebuie sa ma adresez pentru chemarea in judecata a Casei de Pensii Sector 2? Tribunalului Sector 2 sau Tribunal Contencios Administrativ.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:17, 3 Septembrie 2024
Buna ziua, instanta competenta este Tribunalul Bucuresti. Va recomand sa apelati la un avocat pentru acest proces.
Actiune o veti depune la Tribunalul Bucuresti - Secţia a VIII -a Conflicte De Muncă Şi Asigurări Sociale, în termen de 45 de zile de la comunicare.
multumesc mult pentru informare,
buna ziua, va rog , care este actul normativ care stabileste intrarea in vigoare (la 1 sept.2024) a noii legi de calcul a pensiilor respectiv lg.360/2023. multumesc
Legea 360/2023
Articolul 167
Prezenta lege intră în vigoare la data de 1 septembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. ... Sonia Herman Sonia Herman Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)
Solicitare recalculare pensie Anton.Sandu Anton.Sandu Sa pronutat sentinta de Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin care Casa locala de pensii a fost obligata sa recalculeze pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie - acord Irina IOSIP Irina IOSIP Bună ziua, Ref. acord: am solicitat includerea acordului in 2005, 2006 și 2006. [u]Nu am primit un raspuns explicit[/u] pentru aceasta problema de la ... (vezi toată discuția)