avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua Am primit decizia de pensie , diminuata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua Am primit decizia de pensie , diminuata nejustificativ ...

buna ziua
Am primit decizia de pensie , diminuata nejustificativ si urmeaza sa ma adresez justitiei pentru a-mi obtine drepturile anulate abuziv, as dori sa stiu , va rog la care Tribunal trebuie sa ma adresez pentru chemarea in judecata a Casei de Pensii Sector 2? Tribunalului Sector 2 sau Tribunal Contencios Administrativ.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:52, 28 August 2024
Buna ziua, instanta competenta este Tribunalul Bucuresti. Va recomand sa apelati la un avocat pentru acest proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie - acord Irina IOSIP Irina IOSIP Bună ziua, Ref. acord: am solicitat includerea acordului in 2005, 2006 și 2006. [u]Nu am primit un raspuns explicit[/u] pentru aceasta problema de la ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)