avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc ...

Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc în acest caz?am citit undeva o informație ,cum că aș avea dreptul după noua lege,dar am nevoie de o părere oficială!va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:00, 27 Noiembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea nevoie de o informatie barbat , nascut in ... crisim crisim buna ziua, as avea nevoie de o informatie barbat , nascut in 1970, beneficiar de pensie de invaliditate in sistemul public de pensii unde am cotizati 10 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap deeafily deeafily Buna ziua! Am fost diagnosticata cu Limfom Hodgkin. Cineva mi-a sugerat sa imi fac pensie de handicap.As vrea sa stiu daca in cazul acestei boli am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca pensionar VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU Buna. Sunt cadru militar in rezerva. Am trecut in rezerva cu drept de pensie de serviciu anticipata partiala, conform art. 18, lit. b) din Legea 223/ 2015 ... (vezi toată discuția)