avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua,dețin o cafenea și as dori sa știu dacă ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua,dețin o cafenea și as dori sa știu dacă pe tv-ul ...

Bună ziua,dețin o cafenea și as dori sa știu dacă pe tv-ul aflat în locație se difuzează doar programe de la diferite posturi TV,inafara de posturile care transmit muzica trebuie sa platesc taxe către Credidam,UPFRși UCMR ADA?
Mulțumesc pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Uniunea compozitorilor si muzicologilor romani danairimies73 danairimies73 Detin un bar,in care ascult doar posturi de radio si tv.Nu am nici un CD si nici o caseta sau altceva de genul asta. Mi se cere sa achit taxa pentru UCMR. Nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Licenta functionare dj / muzicant greierepoznas greierepoznas Buna ziua, Sunt din Bucuresti si va rog daca se poate, un raspuns la o problema : Vreau sa prestez servicii gen DJ si live ca muzicant, insa nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)