avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua. Primarul are voie sa monteze aparatura de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua. Primarul are voie sa monteze aparatura de inregistrare ...

Bună ziua.
Primarul are voie sa monteze aparatura de inregistrare audio și video în primărie, sa facă lucrări de modificare a birourilor și spatiilor din primărie fără consultarea consiliului local?
Donațiile către primărie trebuie anunțate consiliului local? Sau consemnate undeva?
Poate fi obligat sa elimine toată aparatura și sa aducă lucrările la starea lor inițială?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dreptul angajatorului de a-și supraveghea angajații kikybaly kikybaly Nu știu dacă aici trebuie să postez, însă nu am găsit altă secțiune care să aibă discuții despre dreptul la intimitate. Știu că anul trecut s-a ... (vezi toată discuția)
La politie voi fi intrebat din toata intrebat din toata plangerea mea penala sau pe "bucati"? AndreiMarinescu9000 AndreiMarinescu9000 Eu cand o sa fiu chemat la politie voi fi intrebat din toata plangerea mea penala sau pot merge pe \"bucati\"? Intreb deoarece cu toate ca am toate dovezile ... (vezi toată discuția)
Supraveghere audio-video - legala sau nu rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! am lucrat la o gradinita de copii unde conducerea a montat in bucataria unde lucram o camera de supaveghere audio/video in urma careia ,atat eu cat ... (vezi toată discuția)