avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... la politie voi fi intrebat din toata intrebat din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

la politie voi fi intrebat din toata intrebat din toata plangerea mea penala sau pe "bucati"?

Eu cand o sa fiu chemat la politie voi fi intrebat din toata plangerea mea penala sau pot merge pe "bucati"?

Intreb deoarece cu toate ca am toate dovezile necesare cat si cateva in plus nu sunt toate procesate nici ordonate.

Nu am scris pe o hartie intamplarea completa(cu bataia) ca sa elimin orice incertitudine dar am scurte rezumate scrise de mine de cand am intrebat pe alti despre ce sa fac(nestiind ce este aceea o plangere penala) cat si o inregistrare audio ceea ce ma va ajuta mult sa retin ce s-a intamplat, mult mai complet decat doar din amintiri.

Pentru cealalta parte neviolenta a plangerii penale am capturi de ecran dar nu si filmari cu ecranul(ca sa se vada ca nu este nici o litera sau un punct alterat, ca este textul in format original) ce dovedesc ca fost spus x, y, z.

De asemenea am si inregistrare audio cum respectivul confeseaza ca a fost prezent intr-un grup respectiv cat si mi-a spus cateva lucruri din ce s-a vorbit acolo ce confirma ca este el, pe langa dovezile in forma de capturi de ecran.

La ce sa ma astept cand voi fi chemat acolo? Pot vorbi cu doamna care m-a sunat sa ma cheme la acea sectie pe care am amanat-o de cateva ori, ca sa ma intrebe numai dintr-o anumita parte din plangere(ca sa pot face un produs de calitate) ramanand ca cealalta parte sa fie clarificata peste cel putin o luna?

Alt lucru ce trebuie intrebat este daca pot modifica plangerea penala ca sa fie incadrat inauntru fiecare lucru ce mi-au facut respectivi care poate fi penalizat penal. Se poate face asta? Plangerea penala a fost facuta cu cateva minute inainte sa se inchida sediul postei si sa se termine acel termen de 3 luni.

Voi fi chemat la politie in calitate de parte vatamata la politie dar nu am dovezile gata, la ce sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 06:09, 12 Noiembrie 2024
Bună dimineața! Depuneți probele asa cum le aveți. Dacă vor rezulta și alte fapte pe care nu le-ati menționat în plângerea inițială, se pot extinde cercetările. Atenție la înregistrările audio sau audio video, să fie făcute de o persoană care a participat la discuție.
"Depuneți probele asa cum le aveți."
Am hartii de la medicina legala, este cam singurul lucru de care sa nu imi fie rusine sa il prezint. Restul probelor sunt de mari dimensiune si nu pot fi prezentate partial.
"Atenție la înregistrările audio sau audio video, să fie făcute de o persoană care a participat la discuție."
O persoana care a participat la discutie adica eu, nu?
Bună dimineața! Înregistrările nu trebuie sa fie făcute neapărat de dumneavoastră. Puteau fi făcute de o alta persoană care a participat la discuțiile respective. Important este ca probă sa fie legală. Dacă au fost obținute de exemplu prin montarea de aparatură de înregistrat intr-o încăpere și dumneavoastră nu ati participat la discuție, proba este nelegală fiind obținută printr-o infracțiune. Legat de probe, sfatul meu este sa le depuneți asa cum sunt ele fără să le mai organizați atât. Oricum, în dosar, vor fi organizate la final împreună cu probele administrate de organul de cercetarea penală. Când le depuneți cereți să se întocmească o dovadă că le-ati predat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc sa depun plângere pt defăimare și as dori ... MDanaA MDanaA Bună ziua! Doresc sa depun plângere pt defăimare și as dori sa știu ce dovezi sunt acceptate și luate în calcul la politie(înregistrări ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio ContSters101235 ContSters101235 Buna ziua. Stiu ca inregistrarile audio nu sunt admise ca probe in instanta. Intrebarea mea este: S-ar putea folosi aceste inregistrari in cursul anchetei ... (vezi toată discuția)
Proba audio intr-un proces radujit radujit Am si eu o intrebare: proba audio intr-un proces (fie penal fie de dreptul muncii) se poate admite ca si proba in instanta? Exista anumite conditii pe care ... (vezi toată discuția)