avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Doresc sa depun plângere pt defăimare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Doresc sa depun plângere pt defăimare și as dori ...

Bună ziua!

Doresc sa depun plângere pt defăimare și as dori sa știu ce dovezi sunt acceptate și luate în calcul la politie(înregistrări audio/video, capturi de ecran, martori...).

Multumesc!
Bună ziua!

Pentru defăimare puteți formula o acțiune în răspundere civilă delictuală la instanța civilă.
Prin această cerere trebuie să probați ceea ce susțineți și cum vă afectează. Puteți folosi înregistrări audio/video, martori, fotografii etc.
De asemenea, puteți obține și despăgubiri.
Este vorba despre.un proces civil,politia nu are competente in astfel de probleme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La politie voi fi intrebat din toata intrebat din toata plangerea mea penala sau pe "bucati"? AndreiMarinescu9000 AndreiMarinescu9000 Eu cand o sa fiu chemat la politie voi fi intrebat din toata plangerea mea penala sau pot merge pe \"bucati\"? Intreb deoarece cu toate ca am toate dovezile ... (vezi toată discuția)
Santaj lihuanamaria lihuanamaria fostul meu iubit are niste poze intime cu mine,m-a amenintat ca le va posta pe un site daca nu o sa vorbesc cu el.ce pot sa fac sa nu le posteze? (vezi toată discuția)
Seful si conduita lavy80 lavy80 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care seful tipa la colegi , 3zile din 5 este scandal in departament si nimeni nu face nimic ... (vezi toată discuția)