avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pensie facultativa platita de societate.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pensie facultativa platita de societate.

O societate plateste pentru angajat o suma de 300 lei/luna contributie pentru pensie facultativa, pilon III.
Dupa ce se atinge suma de 400 euro/an se va opri doar impozit pe diferenta doar la societate?
Se vor opri impozit si contributii CAS si CASS pentru suma care depaseste 400 euro de la salariat?
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contributia suportata de angajat la pensia facultativa pilon iii hr.adswizz hr.adswizz Va rugam sa ne ajutati cu aceasta intrebare in legatura cu contributia suportata de angajat la Pensia Facultativa Pilon III : \"ART. 78, alin. (2) Impozitul ... (vezi toată discuția)
Pensie pe firma hermannstadtady hermannstadtady buna ziua si bine v-am gasit!!!am nevoie de un sfat din partea dvs.vrea sa imi fac o pensie privata pe firma.am inteles ca acest lucru este posibil in ... (vezi toată discuția)
Pensii fac. platite de angajator celineceline celineceline Se platesc contributii CAS, CASS și Somaj pentru contributiile la pilonul III achitate de anagajator in numele angajatului ? (vezi toată discuția)