avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt pensionar la limita de varsta si sunt angajat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt pensionar la limita de varsta si sunt angajat cu contract ...

Sant pensionar la limita de varsta , si sant angajat cu contract de munca la privat , ma-m inbolnavit si urmez tratament oncologic si am concediu medical cu neoplazie Intrebarea mea e , daca patronul are dreptul sa-mi intrrupa contractul de munca cat sant in conceciu medical
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 28 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiind in concediu medical patronul poate sa iti incheie contractul de muncĂ mariamoldoveanu mariamoldoveanu Buna ziua. Am inteĺes de LA colegele mele ca persoanele care sunt CONCEDIU MEDICAL LI SE INCHEIE IE CONTRACTUL DE MUNCA . EXISTĂ POSIBILITATEA CA UN ... (vezi toată discuția)
Drepturi, sarcina, angajat? FeliciaCorneaTM FeliciaCorneaTM Buna, Sunt angajata la o firma privata din TM, cu contract pe perioada nedeterminata, din data de 1.08. 2016 si saptamana trecuta am aflat ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Continuitate la contractul de munca schimband firma si ocupatia cristian198 cristian198 buna ziua ,sunt insarcinata in 11 saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)