avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie. Carte de munca neeliberata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie. Carte de munca neeliberata

Buna ziua ,
ma adresez acestui grup pentru ca am o problema la care nu vad rezolvare. Pe perioada lucrata intre anii 1983-1990 nu m-i sa eliberat carte de munca. dupa lungi insistente si scrisori trimise, am primit in cele din urma doua adeverinte referitoare la perioada lucrata si incadrare. Casa de pensii imi cere carte de munca sau dovada publicarii la monitorul oficial, dar eu nu pot publica nimic, deaorece nu posed nici un numar / data eliberarii. Daca stiti ce am de facut in acest caz va rog foarte mult sa-mi comunicati. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: granluc , utilizator 10:05, 1 Decembrie 2024
Cine v-a spus ca nu se poate publica in Monitorul Oficial pierderea carnetului de munca fara serie si numar ???
Buna dimineata. Am incercat sa completez formularul online dar nu am reusit pentru ca aceste campuri sunt obligatorii asa ca am dat telefon. Doamna cu caream vorbit mi-a spus ca nu pot publica daca nu am o copie, sau macar seria si data eliberarii.
Monitorul Oficial cu sediul in Bucuresti publica pierderea carnetului de munca, in situatia in care nu aveti seria si numarul acestuia, pe baza unei declaratii notariale.
Multumesc frumos. O Duminica placuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta doroftei1 doroftei1 Buna ziua tatal meu a lucrat la fabrici din Vaslui care in momentul de fata sunt inchise.Are varsta de pensionare si am scos adeverinte de vechime in vederea ... (vezi toată discuția)
Buna seara bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca ... Daiana122 Daiana122 Buna seara Bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca nu i se gaseste carnetul de munca pentru a iesii la pensie,are 2 adeverinte eliberate de la ... (vezi toată discuția)