avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Am o probleme am inceput instrucția la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Am o probleme am inceput instrucția la MApN că ...

Bună ziua! Am o probleme am inceput instrucția la MApN că soldat, și după o săptămână am primit aviz de securitate negativ și nu știu de ce, menționez că am fost judecat în Germania și rezultatul este Achitat/nevinovat,și mai am o amendă administrativă de acum 5 ani pe care am platit o , tulburarea liniștii publice, credeți că are legătură cu astea, va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ciucurel96 , utilizator 13:06, 30 Noiembrie 2024

Ciucurel96 a scris:

Bună ziua! Am o probleme am inceput instrucția la MApN că soldat, și după o săptămână am primit aviz de securitate negativ și nu știu de ce, menționez că am fost judecat în Germania și rezultatul este Achitat/nevinovat,și mai am o amendă administrativă de acum 5 ani pe care am platit o , tulburarea liniștii publice, credeți că are legătură cu astea, va mulțumesc! Credeți că pot rezolva ceva la Orniss? Să mă pot încadra la secret de serviciu cu aceste antecedente? Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă DanielaN.2000 DanielaN.2000 Bună ziua. Am 17 ani jumatate si urmează să încep școala de șoferi. In urma cu 3 ani, am primit o amenda pentru tulburarea liniștii publice, pe care am ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog shary.cs84 shary.cs84 Buna Ziua.Va scriu deoare ce dupa ce nu am platit factura de la vodafone in 2004 astazi am primit o hotarare judecatoreasca de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda fara proces verbal zEneca123 zEneca123 Buna ziua, am si eu o problema la care as dori parerile dumneavoastra va rog. Acum 2-3 saptamani cu aproximatie, intr-o noapte, am fost abordat de un echipaj ... (vezi toată discuția)