Registrul comerțului îmi respinge un dosar cu următoarea motivare:
- declaraţia tip model unic depusă nu respectă prevederile art. 122 alin 4 din Legea 265/2022, potrivit cărora „Dacă se modifică obiectul de activitate ori activităţile autorizate, sediul social/profesional sau se înfiinţează noi sedii secundare, precum şi în situaţia întreruperii temporare de activitate a persoanelor fizice autorizate, întreprinderii individuale, întreprinderilor familiale ori a societăţilor care au desfăşurat activitate de la înfiinţare sau a reluării acesteia, solicitantul depune la biroul unic din cadrul oficiului registrului comerţului o nouă declaraţie-tip pentru sediul social/profesional şi/sau sedii secundare, după caz, la terţi, corespunzătoare modificărilor intervenite şi care să ateste situaţia curentă pentru desfăşurarea tuturor activităţilor declarate în obiectul de activitate.
Menționez că se dorește introducerea unor obiecte secundare de activitate în actul constitutiv al societății.
Ce doresc să știu este dacă la biroul unic este suficient să depun doar cererea de înregistrare mențiuni și declarația cu noile coduri caen sau trebuie depusă și hotărârea aga cu modificările aferente?
Este vreo implicatie daca in hotararea aga prin care se decide completarea actului constitutiv cu obiecte de activitate secundare se mai afla si alte puncte ca de exemplu cooptare asociat nou, actualizare date de identificare asociati si administrator, prelungire mandat administrator pe o durata de 49 de ani,
Mă raportez strict la declaratia care trebuie depusa la biroul unic.
Avand si alte puncte pe ordinea de zi se depun si documentele aferente fiecarui punct in parte sau pe acestea le depun dupa ce imi admite cerere depusa pentru declaratia tip model unic?