avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Fiul meu, persoana cu nevoi speciale, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Fiul meu, persoana cu nevoi speciale, gradul grav, ...

Buna ziua! Fiul meu, persoana cu nevoi speciale, gradul grav, împlinește 18 ani în această lună. El urmează cursurile școlii speciale, învățământ la domiciliu, și a început mai târziu din cauza condiției lui, drept urmare, este în clasa a 5-a și va mai face încă 5 ani de școală, până la finalul clasei a 10-a. Întrebarea mea este, are dreptul în continuare la alocație de stat pentru copii? Eu înțeleg că da, dumneavoastră ce spuneți? Și dacă, da, o va primi în continuare dublă dacă vom duce certificatul de dizabilitate de data asta de adult? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Alocație copil Sabinabuzau Sabinabuzau Bună ziua. Fiul meu împlinește 18 ani în februarie. Este în clasa a XI a, așa că va mai fi elev înca un an de acum înainte. Va mai beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Vasilache-Nicoleta Vasilache-Nicoleta Buna seara. Fiul meu implineste 18 ani si este in clasa a XI a. Beneficiaza de pensie alimentara pana termina scoala? Daca da, trebuie sa anunt firma ... (vezi toată discuția)