avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt cetățean al Republicii Moldova, căsătorit cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt cetățean al Republicii Moldova, căsătorit cu un cetățean ...

Sunt cetățean al Republicii Moldova, căsătorit cu un cetățean român, și doresc să permis de ședere în România pe termen lung. Ce documente și proceduri specifice trebuie să urmez pentru regularizarea șederii mele, în condițiile în care nu am o viză anterioară, doar de student? Certificatul de căsătorie este deja recunoscut în România. Vă rog să-mi furnizați detalii despre pașii necesari, cei de la IGI mi-au zis sa stau in sedere ilegala si ulterior sa achit taxa si sa refac pe Visa D dar nu gasesc nicaieri informatii pentru ca nu vor sa ma ajute.

Alte discuții în legătură

Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean chinez MihaelaLu MihaelaLu Buna! Urmeaza sa ma casatoresc cu un Cetatean Chinez. El e in China, eu sunt in Elvetia. Vrem sa ne casatorim in Romania. El nu a fost niciodata in Europa. As ... (vezi toată discuția)