avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am și eu următoarea întrebare.Mama mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am și eu următoarea întrebare.Mama mea și fratele ...

Bună ziua am și eu următoarea întrebare.Mama mea și fratele iei au făcut succesiunea după decesul părinților lor dar nu și partajarea bunurilor(terenuri ,casă etc)între timp fratele mamei a decedat Era căsătorit legal de 4 ani și mai avea 3 copii majoritatea din prima căsătorie .Întrebarea mea este soția actuală are dreptul la moștenire?Sau cum se procedează dacă nu a fost făcută
Partajarea bunurilor și nici nu aveau încă actele de proprietar în urma succesiunii înainte de decesul fratelui mamei mele?Vă mulțumesc de-asemenea pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Renuntare drept de mostenire decs decs Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie / sugestie. Este vorba despre casa parinteasca a mamei mele aflata este intr-un sat din Teleorman. Este ... (vezi toată discuția)
Mostenire zdanut zdanut Daca poate cineva sa-mi dea un sfat. Este o problema de mostenire. Suntem o sora si un frate. Eu sunt necasatorita, Fratele este casatorit,are sotie si 2 ... (vezi toată discuția)