avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Adresa sediu ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Adresa sediu ONG

Adresa sediu ONG

Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent contradictorii in ceea ce priveste denumirea strazii, si anume:

in contractul de vanzare-cumparare, CF, unele contracte de utilitati (gaz, curent) figurez cu strada "colonia X", dar in alte utilitati (digi) si in CI figurez cu strada "X-ului". CI-ul a fost facut pe baza ctr de vanzare. din cate stiu, adica din vorba generala, numele de "str. Colonia X" a fost numele vechi, dar poate nu sunt la aliniati ONCPI si Primaria in cauza.

Eu daca in statut si in contractul de comodat trec "str. X-ului" dar in CF si contractul de vanzare, dovezi ale proprietatii, apare "str Colonia X" ar putea Judecatoria sa imi refuze dosarul de infiintare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:54, 31 Ianuarie 2025
Ca să evitați acest lucru adresați -va primariei cu o cerere de confirmare a adresei postale
Da, este posibil. Adresa de sediu trebuie sa fie identica celei din actele de proprietate. Nu stiu de ce ati trece alta denumire, fie ca e veche, fie apropiata, dar nu identica...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Am cerut o hartia de nomenclatura stradala in care sa lamureasca situatia adresei mele. Eu as fi trecut adresa noua, din simplitatea exprimarii si a obsinuintei, plus ca asta pare a fi numele oficial al strazii (inclusiv pe Google maps asa apare), insa in CF apare "colonia X", si extrasul CF cantareste mult pentru dovedirea sediului. Au confirmat insa si cei de la judecatorie ca nomenclatorul ar rezolva problema, ca au mai avut probleme de genul cu redenumiri mai recente insa s-au rezolvat acelea
Google Maps nu este vreun registru oficial, ce apare acolo nu e relevant. Adresa postala reiese di acte de la autoritatea locala, de la primărie.
Extrasul CF dovedește într-adevăr, dar cu coordonatele cadastrale. Dacă ulterior înregistrării în CF, primăriei îi trece prin cap să schimbe numele străzii, toți locatarii trebuie să solicite la OCPI modificarea CF în conformitate cu noua nomenclatura stradală.

Alte discuții în legătură

Adresa sediu ong pilo1 pilo1 Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent contradictorii in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa cadastru dupa parcelare Sorin B Sorin B Buna ziua, Am cumparat recent o casa (parte dintr-un duplex) construita pe un teren rezultat dupa parcelarea unui teren mai mare, pe care se afla o casa ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)