Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent contradictorii in ceea ce priveste denumirea strazii, si anume:
in contractul de vanzare-cumparare, CF, unele contracte de utilitati (gaz, curent) figurez cu strada "colonia X", dar in alte utilitati (digi) si in CI figurez cu strada "X-ului". CI-ul a fost facut pe baza ctr de vanzare. din cate stiu, adica din vorba generala, numele de "str. Colonia X" a fost numele vechi, dar poate nu sunt la aliniati ONCPI si Primaria in cauza.
Eu daca in statut si in contractul de comodat trec "str. X-ului" dar in CF si contractul de vanzare, dovezi ale proprietatii, apare "str Colonia X" ar putea Judecatoria sa imi refuze dosarul de infiintare? Multumesc.
dupa cum spuneam, haosul este in faptul ca in CF scrie una, in buletin am alta, iar cei de la primarie nu stiu exact ce adresa este pentru ca s-a facut redenumirea mentionata, si daca depun actele cu adresa conform cf si carte funciara imi fac sediu la o adresa care, din pdv legal, nu mai exista.
Nu are relevanta ce scrie in CI, acesta nu e act care sa stabileasca sediul, asadar, cum ziceam, nu inteleg. Denumirile strazilor sunt facute de primarii, nu au cum sa nu stie.
Cred ca aveti ceva neconcordante si nu stiti cum sa le potriviti, nu e dracul asa de negru. Vorbiti cu un avocat sa va ajute.
Adresa nu are cum sa nu mai existe, ea este locul fizic unde va fi sediul. Denumirea ei se poate schimba si acum, si peste 5 ani, nu e primul caz.
Multumesc de raspuns, dar cred ca nu ma intelegeti. Sunt deja in discutii cu doua persoane de la primarie, amandoua par la fel de confuze si nu imi pot da un raspuns ferm momentan. S-a facut recent o redenumire a strazii care, din cate observ, i-a bagat si pe ei in ceata. E destul de clar: in CF am "str. Colonia X", care intre timp nu mai exista din pdv oficial. Au recunoscut ca e adresa veche. Conform nomenclatorului initial emis de ei de fapt locuiesc pe "strada X-ului" (la fel ca in buletin), doar cu vreo 100 numere mai sus fata de cum stiu eu si vecinii mei. Sa ii zicem la acel numar Y. Ceea ce e bizar pentru ca fix acelasi numar Y il au vecinii de langa, care locuiesc la casa, si ei au placuta stradala oficiala emisa de primarie, pe baza numerotarii noi. Eu stau in blocul de langa. Acum cei de la primarie incearca ei sa se lamureasca daca eu stau de fapt la numarul Y, Y+2, Ya sau cel din CF de pe "str. Colonia X".
Din pacate situatia financiara nu imi permite sa apelez momentan la un avocat, totul a decurs bine pana la acest blocaj si de asta am intrebat aici ca sa vad daca am solutii. Pana la urma, pana ce o sa isi rezolve primaria bucataria interna, eu o sa imi fac sediul pe alta adresa daca nu am alta solutie
Ca sa infiintati un ONG aveti nevoie de un avocat sau un notar. Fara nu se poate, macar pentur atestarea/autentificarea obligatorie a unor acte. In aceste acte trebuie trecut si sediul si puteti adauga o consultatie. Nu va indrum sa rezolvatie cu strazile primariei, eu cred ca aveti suficiente acte ca sa faceti linistit sediul, doar ca va legati de alte chestiuni conexe. Aveti in vedere ca modificarea sediului costa mai mult de o discutie de 30 de minute cu un avocat acum. Oricum, pana rezervati denumirea, mai dureaza, va mai ganditi.
In contactul de comodat treceti ca sediu adresa din CF chiar daca nu e cea actuala, dar mentionati expres ca este acelasi imobil doar ca in CI-ul Dvs, figureaza diferit, si anexati la contractul de comdoat si extrasul CF, dar ci copie CI, si eventual cotnractul de vanzare .... Rareori ridica obiectii Judecatoriile , in extremis trebuie dusa adeverinta de la BCPI si / sau Primarie sa rezulte ca e acelasi imobil.... desi pana la urma nu conteaza ca domiciliul comandantului ar fi in alt im0bil, cat timp rezulta din CF ca el e propreitarul imobilului dat in comodat...
Adresa sediu ong
pilo1
Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent contradictorii in ceea ce ... (vezi toată discuția)